benefits of green tea for hair and skin

benefits of green tea for hair and skin Det har varit allmänt förstås av allmänheten , grönt te har en hel del fördelar , som att kunna hjälpa processen för viktminskning , lindra matsmältningssystemet , och återställer hudens tillstånd av en specifik händelse såsom solbränna .

Tillsammans med de många fördelarna med grönt te , dailyglow.com sidan sägs att grönt te ens börjar användas för att stoppa håravfall . Även forskning om fördelarna med grönt te kan stoppa håravfall fortfarande har inte visat förväntade resultat , många människor tror att grönt te är effektivt i memeprtahankan hår styrka för att inte lätt faller ur .

Sådana människor tror på effekten av grönt te innehåller katekinerna har tillräckligt hög . Detta ämne är en förening som kan hämma enzymet 5 - alfa reduktas . Enzymet är ett ämne som kan förvandlas till dihydrostestosterone testosteron (DHT ), som är ett tecken på kort ålder av hårfollikeln .

Vissa människor lägger fram teorin att hälsa del av grönt te kan förhindra håravfall . Höga halter av antioxidanter i grönt te, till exempel, kan förbättra hälsan hos hår, hud och hårbotten genom att blockera de skador som orsakas av fria radikaler.

Dessutom är grönt te tros också för att förbättra blodcirkulationen i hårbotten , för att förbättra hälsan hos hår och hårbotten som kan hämma håravfall. Därför kanske du kan överväga att dricka grönt te varje dag .

What's on Your Mind...